Politica de Confidentialitate

Pentru a iti oferi o experienta de navigare personalizata, folosim cookies.

Pentru mai multe informatii te rugam sa citesti Politica de confidentialitate.

ANUNT ZIARE NATIONALE ANUNT ZIARE LOCALE ANUNT U.E. Modalitati de plata Anunturi Online Contact
Cum dau un anunt de mica publicitate in ziare
PLATA prin SMS
Anunturile online pe 34 de situri se pot achita si prin SMS in retelele Telekom, Vodafone si Digi. Rapid si usor - publica anuntul si achita-l ca sa apara imediat pe 34 de situri!!!

Daca ai platit ANUNTUL ONLINE deja prin SMS introdu parola primita AICI.

Anunturi Diverse

Anunturi Vanzari, Cumparari, Inchirieri, Schimburi

Categoria "Diverse" contine un numar de 0 anunturi publicate de catre vizitatorii nostrii. Pentru a publica un anunt pe situl nostru in categoria "Diverse" apasa aici.

Anun Public Privind Decizia Etapei Ncadrare

Valabil in:
Diverse Toata tara
     Publicat in: 29 Oct 2020
Anunţ public privind decizia etapei de încadrare

OMV PETROM SA– Asset Moesia, titular al proiectului „Skid măsură producție 08 Bucșani”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către A.P.M. Giurgiu în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, de nesolicitare a evaluării impactului asupra mediului, nesolicitare a evaluării adecvate și nesolicitarea impactului asupra corpurilor de apă, pentru proiectul menționat, propus a fi amplasat în extravilanul com. Bucșani, , nr. cad. 30677, CF 30677, județul Giurgiu.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Giurgiu din municipiul Giurgiu, şos. Bucureşti, nr. 111, sc. A+B, în zilele de luni-joi între orele 9,00-14,00 şi vineri între orele 9,00-12,00 precum şi la următoarea adresă de internet www.apmgr.anpm.ro.
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Giurgiu (30.10.2020).

Bobeica S. Mihail, astazi este despre tine.- 6 NOV

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 27 Oct 2020
Bobeica S. Mihail, astazi este despre tine. La multi ani frumosi si sanatosi! Fiiecare an este o carte cu 365 de pagini goale, creeaza in fiecare zi o capodopera folosind toate culorile vietii, iar in timp ce scrii, zambeste! Pijury blof.

Anunt Public la Procedura de autorizare

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 26 Oct 2020
A&A PREMIUM GARAGE SRL, titular al activitatii "Intretinerea si repararea autovehiculelor" cod CAEN 4520, desfasurata in Ilfov, Tunari, str. Stefan Cel Mare nr. 116, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu . Informatii privind impactul asupra mediului pot fi consultate la sediul APM Ilfov din Bucuresti, sector 6, aleea Lacul Morii nr 1, intre orele 9:00 - 13:00. Observatiile publicului, formulate in scris, se primesc la sediul APM Ilfov, timp de 10 zile de la data aparitiei anuntului.

Anunt Public la Procedura de autorizare

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 26 Oct 2020
MULTIBRAND MANAGEMENT & CONSULTING SRL, titular al activitatii "Intretinerea si repararea autovehiculelor" cod CAEN 4520, desfasurata in Bucuresti, sector 3, str. Nicolae Teclu nr. 5, anunta publicul asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu. Informatii privind impactul asupra mediului pot fi consultate la sediul APM Bucuresti, intre orele 9:00 - 13:00. Observatiile publicului, formulate in scris, se primesc de luni ÷ vineri, la sediul APM Bucuresti, timp de 10 zile de la data aparitiei anuntului.

SC GAD SERVICII SI INTRETINERE SRL,

Valabil in:
Diverse Bucuresti
     Publicat in: 01 Oct 2020
SC GAD SERVICII SI INTRETINERE SRL, CUI RO26429490,titular al activitatii de colectare,tratare si epurare a apei, salubrizare si vidanjare ,la adresa str. Prelungirea Ghencea nr 45, anunta publicul interesat asupra depunerii solicitarii de obtinere a autorizatiei de mediu pentru activitate. Informatiile privind potentialul impact asupra mediului al activitatii pot fi consultate la sediul APM Ilfov str. Lacul Morii nr. 1, sector 6, Bucuresti, Tel/Fax: 021/430.15.77, 430.15.23, 430.14.02, 0746248440 in zilele de luni-joi, intre orele 9-13, vineri 9-12. Observatiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Ilfov.
Anunturi de mica publicitate in ziarul National
Anunturi in ziare nationale
Anunturi Adunari Generale ziare nationale si locale
Anunturi in ziarul Adevarul
Cursuri tenis - Grupe copii cu antrenor licentiat
Publica anunturi de mica publicitate in ziarul Libertatea
Birou de mediere informare obligatorie - Sector 4, Unirii, Tineretului
Publicati Citatii in ziarul Adevarul

Politica de Confidentialitate
ANUNT ZIARE NATIONALE ANUNT ZIARE LOCALE ANUNT U.E. Modalitati de plata Anunturi Online Contact